F.A.Q.

 

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen:

Kan ik mijn product terug sturen? - In veel gevallen kan dit, u vindt alle informatie hierover onder levering&voorwaarden.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling? - Onder Verzenden&Betalen vindt u de verzendkosten voor uw bestelling.

Worden surfboards thuis bezorgd? - Ja, binnen de Benelux geldt in de meeste .gevallen gratis verzending voor surfboards.

Een product is niet voorradig, kan ik het toch bestellen? - Ja, neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op. Wij leveren het product met enkele dagen vertraging.

Ik wil graag een custom made surfboard bestellen, hoe werkt dit? - Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op, je ontvangt dan het bestelformulier waar in je al je wensen kunt aangeven. Afrekenen kan gewoon via de site aangezien er aan een custom surfboard geen extra kosten zijn verbonden.

Wat is de levertijd van customized surfboards? - De levertijd is doorgaans  3 weken, in het hoogseizoen kan dit iets langer duren.

Wat is de levertijd van surfboards? - Indien voorradig circa 1-5 werkdagen. Indien niet voorradig word je geïnformeerd over de levertijd.

Wat is de levertijd? -In de meeste gevallen is de levertijd 1 dag. Wanneer je twijfelt over de levertijd of wanneer je je bestelling met spoed nodig hebt, neem dan contact op. 

Kan ik mijn bestelling ophalen? - Ja, je kunt je bestelling ophalen in Petten op afspraak, de verzendkosten zullen dan komen te vervallen.

 

Taal / Language